Politika zasebnosti

Če potrebujete informacije ali pomoč, nas kontaktirajte po elektronski pošti ali telefonu in z veseljem vam bomo pomagali.

BIKERS outlet je spletna trgovina podjetja PINTAR RACING SERVICE d.o.o., Prebačevo 63a, 4000 Kranj, matična številka 8393141000. V družbi obravnavamo varstvo vaših osebnih podatkov resno in odgovorno. Z osebnimi podatki, ki nam jih zaupate, ravnamo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter drugimi veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Za nas, kot upravljavca vaših podatkov je pomembno, da razumete, kaj počnemo z vašimi osebnimi podatki in kako skrbimo za njihovo varnost, zato priporočamo, da se seznanite z vsebino tega dokumenta. Če boste imeli v zvezi z vašo obdelavo osebnih podatkov kakršnakoli vprašanja ali zahteve, nam jih pošljite elektronsko na naslov info@bikers.si .

Katere vaše podatke obdelujemo ?

Z namenom, da vam posredujemo obvestila, novice, akcije, dogodke in kakršnekoli spremembe, obdelujemo vaše ime, priimek, telefon, elektronski naslov, naziv in naslov družbe.

Na naši spletni uporabljamo piškotke.

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve in potrditve.

Kako dolgo hranimo osebne podatke ?

Vaše osebne podatke bomo hranili, dokler ne prekličete svojega soglasja ali naročnine, vendar najdlje pet let po preteku koledarskega leta, v katerem ste podali svoje soglasje.

Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili ali posredovali tretjim osebam.

Spletna platforma Google Analytics v svojih Splošnih pogojih uporabe in Politiki zasebnosti, zagotavlja spoštovanje pravil iz Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) in potrjuje, da so pridobili certifikat sladnosti s ščitom zasebnosti EU-ZDA (EU-U.S. Privacy Shield Framework).

Vaše pravice glede obdelave osebnih podatkov

Kadarkoli lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov, njihov popravek ali izbris. Zahtevate omejitev obdelave ali ugovarjate obdelavi. Imate tudi pravico do prenosljivosti vaših osebnih podatkov. Zahtevo glede uresničevanja vaših pravic glede obdelave osebnih podatkov nam lahko pošljete na elektronsko na info@bikers.si .

Svojo privolitev v obdelavo osebnih podatkov za pošiljanje obvestil in novic lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi te privolitve za obdobje pred preklicem.

Pod pogoji, ki jih določa veljavna zakonodaja, vas bomo obvestili v primeru kršitve ali kraje varstva osebnih podatkov.

Vaše zahteve bomo izvršili brez odlašanja in v vsakem primeru v roku dveh tednov po prejemu zahtevka, razen če veljavni predpisi ne določajo drugače. Ob upoštevanju kompleksnosti ali števila zahtev se lahko ta rok podaljša za največ en mesec.